Рекламирай с кауза

Платформата “Дневникът на мама и татко” безвъзмездно предоставя своето рекламно пространство в полза на фондация "Дневникът на мама и татко". 

Дневникът на Мама и Татко е един от авторитетните за професионалисти и родители източник на информация за ранно детско развитие. Всяка година ние достигаме до двумилионна онлайн аудитория и до 24 000 родители, които получават нашите книжки в родилните отделения, детските кабинети и училищата за родители. Мисията ни да подкрепяме родителите с актуална, качествена и навременна информация е постигната и много деца получават добри и навременни грижи от своите родители. Постигнатото до момента е основа за надграждане, затова в края на 2018-та година беше учредена Фондация "Дневникът на мама и татко". Бяха обединени усилията ни с други организации с цел постигането на системна промяна за децата на България. Каузата на фондация "Дневникът на мама и татко" е подобряването на практиките в подкрепа на ранното детско развитие. 

Ако желаете да обвържете вашата реклама с нашата кауза, включете се в кампанията ни "Рекламирай с кауза". Рекламирайте в сайта или книжката “Дневникът на мама и татко”.


Как да се включите в нашите кампании Рекламирай с кауза

Ако желаете да направите материално дарение (книги, играчки и др.) – срещу стойността на вашето дарение ще получите реклама в сайта namama.bg или книжките "Дневникът на мама и татко"на същата стойност.

Ако желаете да рекламирате в namama.bg или книжките "Дневникът на мама и татко" – приходите от вашата реклама могат да бъдат дарени за Проектите за ранно детско развитие на фондация "Дневникът на мама и татко".


Ако идеята ви харесва и желаете да се включите, ето и следващите стъпки:

1. Поискайте нашата рекламна тарифа и преценете колко и кои рекламни позиции искате да запазите и за какъв период.


2. Вземете решение от какво ще се състои вашето дарение:

  • парични средства
  • книги за родители
  • книги за деца
  • образователни игри за деца от 0 до 12 г
  • други материални дарения


3. Изпратете ни вашето решение. Ние ще изготвим за вас план, по който ще продължим да работим след вашето одобрение и ще уговорим получаването на книгите.