Рекламирай с кауза

Платформата “Дневникът на мама и татко” безвъзмездно предоставя своето рекламно пространство в полза на фондация "Дневникът на мама и татко". Ако желаете да обвържете вашата реклама с нашата кауза, включете се в кампанията ни "Рекламирай с кауза". Рекламирайте в сайта или книжката “Дневникът на мама и татко”. Приходите или част от тях ще бъдат дарени на едноименната фондация.

Какво е Дневникът на мама и татко

Дневникът на Мама и Татко е един от авторитетните за професионалисти и родители източник на информация за ранно детско развитие. Всяка година ние достигаме до тримилионна онлайн аудитория и до 30 000 родители, които получават нашите книжки в родилните отделения, детските кабинети и училищата за родители. Мисията ни да подкрепяме родителите с актуална, качествена и навременна информация е постигната и много деца получават добри и навременни грижи от своите родители. Каузата на фондация "Дневникът на мама и татко" е подобряването на практиките в подкрепа на ранното детско развитие. 


Как да се включите в нашите кампании Рекламирай с кауза

Ако желаете да направите материално дарение (книги, играчки и др.) – срещу стойността на вашето дарение ще получите реклама в сайта namama.bg или книжките "Дневникът на мама и татко" на същата стойност.

Ако желаете да рекламирате в namama.bg или книжките "Дневникът на мама и татко" –  част от приходите от вашата реклама могат да бъдат дарени за Проектите за ранно детско развитие на фондация "Дневникът на мама и татко".